BALIKESİR / KARESİ - Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu

"MAVİYLE YARINA VARIM" ETWINNING PROJEMIZ BAŞLIYOR!

MAVİYLE YARINA VARIM / I’M TOMORROW WİTH BLUE

ETWINNING PROJEMIZ BAŞLIYOR !

Okulumuzdan Mdr. Yrd. Gamze Zehra KORKMAZ yürütücülüğünde, Türkiye’den 9 okul ve Romanya-İtalya-Arnavutluk-Yunanistan ve Ürdün’deki okullarımızdan 60 öğrenci 15 öğretmenin katılımıyla başlatılan bir eTwinning projesidir.

MAVİYLE YARINA VARIM / I’M TOMORROW WİTH BLUE

ETWINNING PROJEMIZ BAŞLIYOR !

Projenin Amacı: Deniz ekosistemini koruyarak ,temiz deniz fikrini, çevre bilinciyle desteklemek.Deniz ve canlıları tanımak, denizlerin kirlenmesini engelleyebilmek adına farkındalık oluşturmak için temiz deniz bilinciyle hareket eden öğrenciler,veliler vatandaşlar oluşmasını sağlamaktır.

Projede öğrencilerimiz bilgisayar/tablet/telefon destekli web2 aracı dediğimiz uygulamalar kullanarak proje çalışmaları yapacaklar.  Bilgisayar/tablet/telefon destekli web2 araçlarının tanıtım ve kullanımlarını Kültür Medeniyet dersinde öğretmenimiz Mdr. Yrd. Gamze Zehra KORKMAZ yapacak. Öğrendikleri programlar sayesinde teknolojik araçlar kullanarak sunum yapabilme , logo ve afiş hazırlayabilme, kalabalık ortamlarda kendini ifade etme yeteneği kazanacaklar. Proje öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla online zoom üzerinden toplantılar olacak.  Ortağı olan Türk ve Yabancı öğrencilerle arkadaş olabilecekler. Yabancı okullardaki öğrencilerimizle anlaşabilmek için İngilizce kullanacaklar böylece yabancı dil pratiği de yapmış olacaklar.

08-01-202408-01-202408-01-2024

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 11:38 - Görüntülenme: 79