BALIKESİR / KARESİ - Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu

Şbt

Okulumuz 7A ve 5C sınıfı öğrencileri atıklarımızın başına neler geldiğini gidip yerinde gördüler. Entegre Katı Atık Tesisini ziyaret edip atıkların nasıl geri dönüştürüldüğünü öğrendiler.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler yapıldı. Panomuz hazırlandı. Öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına çalışmalar yapıldı.

Ock

BAU IEEE öğrenci kulübü öğrenci temsilcileri Educational Activities -eğitimsel aktivite- yapmak amacıyla okulumuzda mühendislik tanıtımları yaptılar. Öğrencilerimizle etkinlikler gerçekleştirdiler. Hepsine çok teşekkür ederiz.

MAVİYLE YARINA VARIM / I’M TOMORROW WİTH BLUE

ETWINNING PROJEMIZ BAŞLIYOR !

Okulumuzdan Mdr. Yrd. Gamze Zehra KORKMAZ yürütücülüğünde, Türkiye’den 9 okul ve Romanya-İtalya-Arnavutluk-Yunanistan ve Ürdün’deki okullarımızdan 60 öğrenci 15 öğretmenin katılımıyla başlatılan bir eTwinning projesidir.

Ara

Çocuk Hakları konusunda Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Özlem Canan AYCİL önderliğinde 5D sınıfımızın hazırladığı video ile farkındalık yaratmayı umuyoruz. Ayrıca okulumuz panoları da konu ile ilgili olarak hazırlanarak dikkatleri çekmiştir. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

112 Acil Çağrı Merkezi'nden gelen yetkililer öğrencilerimize 112 Acil Çağrı numarası ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Cuma günü düzenlediğimiz törenle çeşitli başarılar kazanan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Deneme sınavında ilk 1000’e giren tüm kademe öğrencilerimize belgelerini verdik.

“Gazze’de çocuk olmak” konulu yarışmada resim, şiir ve kompozisyon dalında başarılı olan öğrencilerimize ödüllerini verdik. Resim dalında 1. 7D Ecrin AYKOT, 2. 8E Selmanur DEDEMOĞLU, 3. Elvin SAYIT. Kompozison dalında 1. 7B Rümeysa DAĞLI, 2. 7B Elanur BAYRAM, 3. 7B Zehra OTLAK. Şiir dalında 1. 7B Merve KILIÇ, 2. 5B Hilal DAĞDEVİREN, 3. 5E Elif ESKİTÜRK olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sporda başarılı öğrencilerimizi de ödüllendirdik.

Karate’de Balıkesir 1.si olan öğrencimiz 8A Yiğit BAYRAM, yine Balıkesir 1.si olan 8F Sevde TORAMAN, Balıkesir 2.si olan 6D Hasan Mert FİLİZ’i tebrik ederiz.

Taekwondo’do Balıkesir 1.si olan 6E Fatih ÇETİNBAŞ’ı tebrik ederiz.

Ayrıca Eczacıbaşı Voleybol Altyapı’da oynamaya başlayan öğrencimiz 8D Ilgın ÜREGÜL’ü de tebrik eder tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Ara

Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu Basketbol takımımız katıldığı maçların çoğunu galibiyetle bitirmiştir. Takımımızı tebrik ederiz.

Ara

Mehmet ŞEref Eğinlioğlu Ortaokulu Yıldız Kız ve Mini Kız Voleybol takımlarımız yaptıkları maçların hepsinde galip geldiler. Takımlarımızı tebrik ederiz.

Ara

5. Sınıflarımız arasında Matematik Bilgi Yarışması düzenledik. Okulumuz matematik zümresi öğretmenlerinin düzenlediği yarışmamızın birincisi 5C sınıfımız olmuştur. Tüm öğrencilerimzi tebrik ederiz. Ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde emek veren Matematik Öğretmenimiz Necati ÖMEK'e de teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzdan 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizi de unutmadık ve onlar için bir tören düzenledik. İyi derecelerle mezun ettiğimiz öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ersin SEVER plaketlerini verdi.  Tüm mezun olmuş ve olacak öğrencilerimizin yolu açık olsun. Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu olarak olarak kapılarımız her zaman öğrencilerimize açıktır ve her türlü destek olmaya hazırız.

Ara

Deneme sıavlarında dereceye giren 8. sınıf öğrencilerimizle Altıeylül Fen Lisesi ve Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimize okullarının tanıtımını ve sunumlar yaptılar. Okulların bölümleri gezildi. Bizi ağırladıkları için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 7C ve 7E sınıfı öğrencileriyle beraber Bursa'daki Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) ziyaret ettik.

Ara

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Nihan BİGA'nın öğrencilerimizle hazırladığı "100. Yıl Cumhuriyet Sergisi"nin açılışını Okul Müdürümüz Ersin SEVER yaptı. Gün boyu okulumuzda sergimizi tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ziyaret etti. Öğrencilerimizin özenerek hazırldığı resimler çok beğeni topladı. Nihan öğretmenimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Okulumuzda düzenlediğimiz törenle günümüzü kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.